Η Καλαμάτα «έσπασε» το αήττητο σερί του Αστέρα Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Ήττα 2-1 για τους Λάκωνες

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 19:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Καλαμάτα «έσπασε» το αήττητο σερί του Αστέρα Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Η Καλαμάτα ήταν αυτή που διέκοψε το αήττητο σερί του Αστέρα Βλαχιώτη στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η «Μαύρη» Θύελλα» επικράτησε της λακωνικής ομάδας με σκορ 2-1, σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή (11/2) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στη Καλαμάτα.

Δύο γκολ για την Καλαμάτα σημείωσε ο Κατσιούκας, ενώ για τον Αστέρα Βλαχιώτη, σκόραρε ο Γ. Σαμπατάκος. Οι Λάκωνες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Μπριλάκης έχασε πέναλτι.

Παρά την ήττα του, ο Αστέρας Βλαχιώτη παρέμεινε στην κορυφή του 5ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με διαφορά 3 βαθμών από τον Αστέρα Αμαλιάδας μετά την ισοπαλία του τελευταίου στην Πύλο κόντρα στον τοπικό Τσικλητήρα.

Καλαμάτα (Μάρκος Στεφανίδης): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Ερέκι, Σαραντόπουλος (90’ Νινιός), Ζαχαρόπουλος, Γκασούκας (85’ Κανελλόπουλος), Ρονκάτο, Αθανασόπουλος.
Αστέρας Βλαχιώτη (Θεόδωρος Γκάτζιος): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντη, Σαμπατάκος, Μπριλάκης, Τσιμικλής, Τόντσεφ (28’ Σαραντόπουλος Θαν., 67’ Παναγόπουλος), Μουκίδης, Μαναριώτης, Σταμογιάννος, Χρήστου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Τσικλητήρας Πύλου-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1
Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη 2-1
Λεωνίδιο-Διαγόρας Βραχνέικων 0-0
Ζάκυνθος-ΠΑΟ Βάρδας 0-1
Αχαϊκή-Παναρκαδικός 1-1
Πανηλειακός-Παλληξουριακός 1-1

Βαθμολογία (15 αγ.)
1. Αστέρας Βλαχιώτη 34
2. Αστέρας Αμαλιάδας 31
3. Πανηλειακός 27
4. Καλαμάτα 26
5. Παναρκαδικός 24
6. ΠΑΟ Βάρδας 23
7. Διαγόρας Βραχνέικων 19
8. Αχαϊκή 18
9. Τσικλητήρας Πύλου 17
10. Ζάκυνθος 15
11. Παλληξουριακός 10
12. Λεωνίδιο 2


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti