Με αυτό το πρωινό θα χάσετε το λίπος της κοιλιάς

Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 20:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με αυτό το πρωινό θα χάσετε το λίπος της κοιλιάς

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, όχι μόνο γιατί μπορεί να θέσει τις σωστές βάσεις για μια σωστή διατροφή κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά κυρίως γιατί μπορεί να «ξυπνήσει» τον μεταβολισμό μας. Για να αρχίσουμε, λοιπόν, να καίμε λίπος πριν καλά-καλά φύγουμε από το σπίτι για τη δουλειά, καλό είναι να ετοιμάσουμε ένα πρωινό που θα περιλαμβάνει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης.
Σύμφωνα με τον αυστραλιανό κυβερνητικό οργανισμό CSIRO που δημοσίευσε μια έρευνα σχετικά με την σημασία της πρωτεΐνης στον μεταβολισμό και την απώλεια κιλών, τα 25 γραμμάρια πρωτεΐνης είναι απαραίτητα σε κάθε γεύμα προκειμένου να ελέγξουμε την όρεξή μας αλλά και να βοηθήσουμε τον μεταβολισμό.
Αν καταναλώνετε πρωτεΐνη σε μεγάλη ποσότητα στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας καλό είναι να «φυλάξετε» κάποιες τροφές για το πρωινό. Καλές επιλογές είναι τα αυγά αλλά και το άπαχο κρέας, αλλά και τα γαλακτοκομικά, οι ξηροί καρποί και τα όσπρια. Με αυτό το πρωινό θα καταφέρετε να μην «τσιμπολογάτε» κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και να έχετε μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Επιλέξτε ψωμί από αλεύρι φακής, ομελέτα με γαλοπούλα, χυλό βρώμης με γάλα και μπανάνα ή pancakes με ξηρούς καρπούς. Οι επιλογές είναι πολλές και νόστιμες!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti