Η επιχείρηση διακομιδής του ενός τραυματία πυροσβέστη στη φωτιά του Σιδηροκάστρου (VIDEO)

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 15:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η επιχείρηση διακομιδής του ενός τραυματία πυροσβέστη στη φωτιά του Σιδηροκάστρου (VIDEO)

Απρόσμενη, όσο και δυσάρεστη τροπή, είχε η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Τετάρτη (5/9) στο Σιδηρόκαστρο Αν. Μάνης. Στη μάχη με τις φλόγες, το απόγευμα της Τεάρτης τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο ένας πυροσβέστης υπέστη θλαστικό τραύμα στο στήθος έπειτα από πτώση σε βραχώδες σημείο, ενώ ο δεύτερος υπέστη εγκαύματα στις πατούσες των ποδιών, όταν έλιωσαν οι αρβύλες του εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Ο πρώτος τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας, ενώ ο δεύτερος διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας της Αθήνας, με τον τραυματισμό του (εγκαύματα) να εκτιμάται πιο σοβαρός.

Δείτε στο παρακάτω video τη στιγμή διακομιδής του ενός τραυματία όπως καταγράφηκε αποκλειστικά από το Ionian channel (σε συνεργασία με Λακωνικό Τύπο-lakonikos.gr)


Διαβάστε νεότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στο Σιδηρόκαστρο εδώ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti