Αγνοείται στον Ταΰγετο άνδρας από τα Ανώγεια Λακωνίας!

Το όχημά του βρέθηκε στις πηγές Μαγγανιάρη στον Ταΰγετο - Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του

Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 12:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγνοείται στον Ταΰγετο άνδρας από τα Ανώγεια Λακωνίας!

Εκτεταμένη επιχείρηση έρευνας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (11/9) στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού Ταϋγέτου (πηγές Μαγγανιάρη, Τόριζα, Καταφύγιο), για τον εντοπισμό ενός άνδρα 52-55 ετών από τα Ανώγεια Λακωνίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της Δευτέρας (10/9). Ο άνδρας, που είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες και έτσι το πρωί της Τρίτης, ο αδερφός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το όχημα του άνδρα εντοπίστηκε σταθμευμένο στο ύψος των πηγών Μαγγανιάρη, ενώ φέρεται να έχει βρεθεί και ιδιόχειρη επιστολή, όπου ο άνδρας εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισής του.

Στην κυριολεξία, οι Αρχές μαζί με ομάδες διάσωσης και πολίτες, «χτενίζουν» μια περιοχή που, ωστόσο, είναι αχανής και ιδιαίτερα δύσβατη. Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής από τη Σπάρτη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ υποβλήθηκε αίτημα για τη συνδρομή της 1ης ΕΜΑΚ και ειδικού σκύλου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti