Δέκα προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Οι ειδικότητες και η υποβολή αιτήσεων

Σάββατο, 10 Ιούνιος 2023 09:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δέκα προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Στην απασχόληση προσωπικού για την κάλυψη 10 νέων θέσεων εργασίας θα προβεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας (ΕΦΑΛΑΚ) το επόμενο διάστημα. Οι προσλήψεις αφορούν επιστημονικό προσωπικό και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών, απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΦΑΛΑΚ.

Η σύμβαση εργασίας θα έχει χρονική διάρκεια 8 μηνών, με έναρξη ισχύος από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, ενώ οι ειδικότητες αφορούν: 1 αρχαιολόγος, 1 μηχανικός ειδικότητας αρχιτέκτονα και 8 εργάτες.

Το έργο που εκτελείται αφορά ανασκαφική διερεύνηση των δεσμευμένων προς ανασκαφική έρευνα οικοπέδων ιδιωτών στην πόλη της Σπάρτης. Πιο λεπτομερώς, οι εργασίες σε έκαστο οικόπεδο θα είναι καθαρισμός και αποψίλωση, διαμόρφωση ανασκαφικού κανάβου, ανασκαφική διερεύνηση, αρχαιολογική, αρχιτεκτονική, σχεδιαστική και φωτογραφική τεκμηρίωση, τοπογραφικές φωτογραμμετρικές εργασίες, χωματουργικές εργασίες και καταλογράφηση κινητών ευρημάτων. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1) ηλεκτρονικά μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2) αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, 3) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγησιλάου 59, ΤΚ 23100 – Σπάρτη, απευθύνοντάς την στη γραμματεία, υπόψιν κ. Νίκου Αποστολάκου ή κ. Νίκας Λυμπεράκη - Λαζαράκου (τηλ. επικοινωνίας: 2731025363, 2731028503).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti