Επαγγελματικές ευκαιρίες για ιπτάμενους νέους και νέες της Σπάρτης

Χάρη σε συμφωνία του δημάρχου

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2023 09:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επαγγελματικές ευκαιρίες για ιπτάμενους νέους και νέες της Σπάρτης

Θέσεις εργασίας και εκπαιδευτικές υποτροφίες προτίθεται να προσφέρει σε νέες και νέους του Δήμου Σπάρτης, εκπαιδευτικός όμιλος πιλότων και αεροσυνοδών.

Οι υποτροφίες είναι αποτέλεσμα συνάντησης εργασίας που είχε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, με τον επικεφαλής της συγκεκριμένης ακαδημίας που έδρα της έχει τον Άλιμο Αττικής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, η σχολή προσφέρει εκπαίδευση για 25 θέσεις αεροσυνοδών και άμεση πρόσληψη σε αεροπορικές εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με υψηλό μισθό και βασική εκπαίδευση στη Γλυφάδα.

Παρέχεται, ακόμα, μία υποτροφία αξίας 70 χιλιάδων ευρώ για εκπαίδευση πιλότου αεροσκαφών, δυο υποτροφίες για μηχανικούς αεροσκαφών και πέντε ακόμα υποτροφίες για άτομα που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν για πλήρωμα καμπίνας αεροσκαφών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο γραφείο δημάρχου Σπάρτης, υπόψη των κκ Αικατερίνης Σανιδά και Γεωργίας Φλώρου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2731027216.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti