Έναρξη αιτήσεων για προσλήψεις εκπαιδευτικών στις Σχολές της ΔΥΠΑ

Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2023 10:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη αιτήσεων για προσλήψεις εκπαιδευτικών στις Σχολές της ΔΥΠΑ

Ανοίγει σήμερα Τετάρτη (28/6) στις 6:00 μμ η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών, για πρόσληψη με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ, για το σχολικό έτος 2023-24.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω gov.gr μέχρι και τις 10 Ιουλίου 2023. 

Η μοριοδότηση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με κριτήρια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα ακαδημαϊκά προσόντα και στην επαγγελματική, με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ. 

Οι 50 ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ εφαρμόζουν το σύστημα της Μαθητείας, το οποίο είναι και το μοναδικό δυικό σύστημα στη χώρα μας, που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή επαγγελματική εκπαίδευση στη σχολή με τη μαθητεία σε επιχειρήσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας (on-the-job-training). 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ιστότοπο https://www.dypa.gov.gr.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti