Μοναδικές φωτογραφικές «Στιγμές» χάρισε η ΛΕΦΩΣ στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018 17:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μοναδικές φωτογραφικές «Στιγμές» χάρισε η ΛΕΦΩΣ στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

H έκθεση φωτογραφίας «Στιγμές» της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης έριξε την αυλαία της,  το Σάββατο 7 Ιουλίου. Μία εβδομάδα με χιλιάδες επισκεπτών, επικοινωνίας με τον κόσμο, μουσικές εκδηλώσεις και βραδιές πολιτισμού στο κέντρο της Σπάρτης.

34 μέλη της ΛΕΦΩΣ αποτύπωσαν σε 60 συνολικά φωτογραφίες μοναδικές στιγμές! Άλλοτε συναρπαστικές, άλλοτε καθημερινές, πάντα όμως μέσα από την ιδιαίτερη ματιά των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. Μέρος της έκθεσης θα μεταφερθεί σύντομα στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, όπου και θα φιλοξενηθεί για περίπου δύο εβδομάδες.

Η έκθεση φωτογραφίας «Στιγμές» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti