Η κίνηση ματ που θα σου χαρίσει extra δροσιά

Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2021 18:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η κίνηση ματ που θα σου χαρίσει extra δροσιά

Αγαπάμε το καλοκαίρι, μισούμε τον καύσωνα. Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει να ιδρώνει, να «κολλάει» και να αφυδατώνεται στους 38+ βαθμούς Κελσίου.

Τι χρειάζεσαι τις μέρες καύσωνα; Δροσιά; Τι χρειάζεται η επιδερμίδα όλων μας σε πρώτη φάση; Ενυδάτωση και καταπράυνση. Εκεί κρύβεται, άλλωστε και το μυστικό μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας.

Εκτός από το νερό, την κατανάλωση φρούτων και τροφών πλούσιων σε νερό, την επιλογή της ιδανικής ενυδατικής ανάλογα με τα συστατικά και τις ανάγκες/τύπος της επιδερμίδας σου και τον καλό καθαρισμό που θα απομακρύνει τέλεια λιπαρότητα και ρύπανση, κάνοντας τους πόρους λιγότερο ορατούς, ένα face mist είναι αυτό που θα αφήσει την επιδερμίδα σου, δροσερή, τονωμένη, αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και προστατευμένη από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως οι ελεύθερες ρίζες, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, ο ξηρός αέρας των κλιματιστικών.

Η κίνηση ματ με το face mist για ακόμη μεγαλύτερη δροσιά
Το face mist είναι το απόλυτο αντίδοτο στον καύσωνα και πριν λίγες μέρες σου δείξαμε τα αγαπημένα μας. Κι αν πείστηκες να βάλεις ένα από αυτά στο καλάθι των αγορών σου ή το έχεις ήδη στο μπουντουάρ σου (αν με ρωτάς έχω κυριολεκτικά ένα face mist σε κάθε τσάντα μου), ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση ματ που θα σου χαρίσει εγγυημένα extra δροσιά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, να φυλάς το face mist στο ψυγείο σου και να το βγάζεις μόνο όταν θέλεις να ψεκαστείς.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν το ψεκάζεις στο πρόσωπό σου είναι ακόμη πιο δροσιστικό και αναζωογονητικό, ιδιαίτερα δε, αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα που εμφανίζει συχνά ερυθρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti