Αντίστροφη μέτρηση για την «Πελοπόννησος EXPO»

Tzakas

Από 13 έως 17 Νοεμβρίου στην Τρίπολη - Το αναλυτικό πρόγραμμα της έκθεσης

Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 07:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντίστροφη μέτρηση για την «Πελοπόννησος EXPO»

Η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» ανοίγει τις πύλες της και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους. Θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης (κτίριο ΓΕΑ) και θα λειτουργεί τις καθημερινές από 16:00 έως 21:00 και το Σαββατοκύριακο από 10:00 – 21:00.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Από συνέδρια για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών. Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να μην χάσετε κανένα.

Κάθε μέρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γευτούν παραδοσιακές συνταγές από όλη την Πελοπόννησο. Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» και συνταγές από όλη την Πελοπόννησο.

Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν από περίπτερο σε περίπτερο και να απολαύσουν τα happenings και τα events που διοργανώνουν οι εκθέτες στον χώρο τους.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της «Πελοπόννησος EXPO» είναι ο «Λακωνικός Τύπος».

Πρόγραμμα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»
- Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00, στο χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης
Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της και επισήμως και σας υποδέχεται. Στη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην Φαρμακοβιομηχανία «DEMOS», για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
- Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 17:30 στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης
Διακεκριμένοι ομιλητές-εκπρόσωποι της αιχμής του κλάδου θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.
Θα αναλυθούν όλα τα είδη του τουρισμού (Εναλλακτικός, Θρησκευτικός, Αλιευτικός κ.α) και θα αναπτυχθούν θέματα για την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού και τη διαχείριση των προορισμών.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ
- Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17:30 στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης
Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από τη δημιουργία συνεργασιών θα βρεθεί στο επίκεντρο των εργασιών του συνεδρίου. Διακεκριμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες θα αναπτύξουν θέματα όπως: Νέες Τεχνολογίες & Παραγωγική Διαδικασία, Αγροδιατροφή και Επιχειρηματικότητα, Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Προώθηση – Branding – Πρακτικές.

B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
- Σάββατο 16 Νοεμβρίου (09.00-21.00)
Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία.
Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ  
- Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 17:30 στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης
Γνωρίστε από κοντά το λόγο που κάνει τον καφέ τόσο ιδιαίτερο, διαφορετικό και ελκυστικό
Ο Barista, Μπουσούνης Δημήτριος, ξέρει τον τρόπο για να σας μάθει πως να παρασκευάζετε τα σωστά ροφήματα καφέ.  Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του και μυηθείτε στον υπέροχο κόσμο του καφέ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ COCΚTAILS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
- Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης
Από τους Αμπελώνες της Πελοποννήσου στο ποτήρι του cocktail. Οινόφιλοι και επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν και να μάθουν τα μυστικά των cocktails με βάση το κρασί από τον bartender που έχουμε συναντήσει στα σπουδαιότερα Αθηναϊκά μπαρ: τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
- Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης
Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι πύλες της έκθεσης σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου ετοιμάζουν και σερβίρουν παραδοσιακές συνταγές σε ένα φαντασμαγορικό  γαστρονομικό happening.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Αφετηρία και ώρες μετακίνησης:
• Από Πλατεία Κολοκοτρώνη, κάθε και μισή της ώρας (πχ 16:30, 17:30)
• Από τον χώρος της έκθεσης, κάθε μία ώρα (πχ 17:00)

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti