Ανατροπή νταλίκας στο Λεύκτρο-Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρκαδία

Δευτέρα, 06 Δεκέμβριος 2021 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανατροπή νταλίκας στο Λεύκτρο-Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (6/12) επί του οδικού κλάδου Σπάρτη-Λεύκτρο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φορτηγό όχημα που κινείτο στο ρεύμα προς Λεύκτρο, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη επί του οδοστρώματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός του οδηγού ή άλλων διερχομένων.

Συνέπεια του συμβάντος ήταν να αποκλειστεί η διέλευση οχημάτων σε όλο το πλάτος της οδού στην κατεύθυνση προς Λεύκτρο. Μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου και τεχνικό συνεργείο με γερανό για την ανάσυρση του βαρέως οχήματος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti