Ολοκληρώθηκε η συλλογή νεραντζιών από τους δρόμους της Σπάρτης

Παρασκευή, 03 Μάιος 2024 13:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε η συλλογή νεραντζιών από τους δρόμους της Σπάρτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση αποκομιδής των καρπών από τις νεραντζιές που βρίσκονται στους δρόμους της Σπάρτης, βελτιώνοντας την εικόνα της πόλης.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων, Ευστράτιος Κοκκορός, «με την ταχεία ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της συλλογής των νεραντζιών, βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης μας. Με αυτό το δεδομένο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, δηλαδή τους εθελοντές μας, τους εργαζόμενους της υπηρεσίας μας, αλλά και όλων των υπηρεσιών του δήμου που, επίσης, συνέβαλαν στο εγχείρημα. Οφείλουμε, όμως, εξίσου ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Νικολόπουλου-Καραμύχα “Spartan Foods ΙΚΕ”, η οποία διέθεσε αφιλοκερδώς ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη δεύτερη φάση της αποκομιδής».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση της αποκομιδής των καρπών ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου από το πάρκο της Ευαγγελιστρίας, με τη συμμετοχή των εργαζόμενων της Υπηρεσίας Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, καθώς και με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών.

Κατά τη δεύτερη φάση, ο Δ. Σπάρτης, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποδέχθηκε την δωρεά της επιχείρησης ανωτέρω επιχείρησης να αναλάβει την πλήρη αποκομιδή των νεραντζιών, διαθέτοντας προσωπικό αλλά και μηχανήματά της.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η στήριξη αυτής της δράσης αποφέρει ένα επιπλέον σημαντικό οικονομικό όφελος, που θα βοηθήσει στην επέκταση των δράσεων του πρασίνου στη Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti