Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν αρκετές περιοχές του Δ. Σπάρτης την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου διανομής από τη ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00 έως τις 15:00 στις περιοχές Ποταμιά, Πολοβίτσα, Βασιλική και Γοράνοι.
Η επανατροφοδότηση του ρεύματος θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ακόμη και νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό η ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των πολιτών να θεωρούν ότι οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις παραμένουν συνεχώς υπό τάση. Η επιχείρηση υπενθυμίζει πως, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη και αν φαίνονται να βρίσκονται στο έδαφος.




