«Άγουροι» οι…μπουκαδόροι σε σπίτι στην Τραπεζοντή

Έπεσαν άμεσα στα χέρια της ΕΛΑΣ

Τρίτη, 03 Μάρτιος 2026 12:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Άγουροι» οι…μπουκαδόροι σε σπίτι στην Τραπεζοντή

Ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει την ηρεμία της πολύπαθης Τραπεζοντής, στη Φάριδα του Δ. Σπάρτης, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (2/3), όταν δύο ανήλικοι δράστες εισέβαλαν σε κατοικία με σκοπό την κλοπή.

Οι ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 16 και 17 ετών, φέρονται να παραβίασαν τον χώρο και να εισήλθαν στην οικία, όμως ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε τους χάλασε τα σχέδια. Η κίνησή τους, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», καταγράφηκε και σε βιντεοληπτικό υλικό, στοιχείο που αξιοποιήθηκε άμεσα από τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (ΟΠΔΙ) Σπάρτης κινήθηκαν γρήγορα, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τους δύο νεαρούς. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από το σπίτι.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο γυναίκες, ηλικίας 49 και 47 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ διαπιστώθηκε πως ο ένας εκ των δύο νεαρών συλληφθέντων στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Η δική σας είδηση