Πρόταση Τζανετέα για προτομή Γιαννάκου στη Σπάρτη

Δευτέρα, 28 Φεβρουάριος 2022 19:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόταση Τζανετέα για προτομή Γιαννάκου στη Σπάρτη

Τη φιλοτέχνηση και τοποθέτηση προτομής της αείμνηστης Μαριέττας Γιαννάκου, σε εξέχον σημείο στην πόλη της Σπάρτης, εισηγείται προς τον Δήμο Σπάρτης η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα.

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της Λάκαινας πολιτικού, σε επιστολή της προς τον δήμαρχο Π. Δούκα, η κ. Τζανετέα σημειώνει: «Πιστεύω ότι η πόλη της Σπάρτης σε ανταπόδοση της μεγάλης προσφοράς της Μαριέττας Γιαννάκου, οφείλει σαν ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης να φιλοτεχνήσει και να εγκαταστήσει σε περίοπτη θέση την προτομή της.

Σαν πολίτης αυτής της πόλης πιστεύοντας ότι συνεκφράζω και το κοινό αίσθημα, παρακαλώ όπως το εισηγηθείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ληφθεί η απόφαση για την πραγματοποίησή του».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti