Για τρίτη χρονιά φέτος το μουσικό σύνολο «Oros Ensemble» θα ολοκληρώσει τη παραμονή του στο χωριό της Βαμβακούς με μια τελική συναυλία.
Η περιοχή του Πάρνωνα αποτελεί για το σχήμα το ιδανικό «εργαστήρι» προετοιμασίας, όπου δουλεύονται τα νέα μουσικά προγράμματα, τα οποία εντέλει ταξιδεύουν μέσα από τις συναυλίες του σχήματος και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Φέτος, το πρόγραμμα θα βασίζεται στον διάλογο ανάμεσα στις ελληνικές μουσικές παραδόσεις και τη σύγχρονη δημιουργία σε ένα δημιουργικό πλαίσιο ανασύνθεσης. Στο πλαίσιο αυτό, η τελική συναυλία που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 9:30΄ μμ θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό ενός καινούργιου μουσικού ταξιδιού, επιβεβαιώνοντας και ενισχύοντας ταυτόχρονα τον ιδιαίτερο δεσμό του σχήματος με την τοπική κοινωνία.
Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του ξενώνα του χωριού «Η Ρούγα της Βαμβακούς».
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών




