Ο Κλαδάς Σπάρτης υποδέχεται τη Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική μουσική βραδιά, την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Η συναυλία που διοργανώνει ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κλαδά «Ο Πανκλαδιατικός», ξεκινά στις 9:30΄ μμ, με τις πόρτες να ανοίγουν από τις 8 μμ.
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα και μία από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει τον δεύτερο κύκλο της παράστασης «Κάτι Καίγεται 2 – Ο Μεγάλος Κύκλος», μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Μετά από μια επιτυχημένη sold-out χειμερινή περιοδεία στην Αθήνα, η παράσταση ταξιδεύει τώρα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία. Αυτό το ταξίδι θα έχει στάση για μια μοναδική παράσταση στον Κλαδά, την Τετάρτη 30 Ιουλίου.
«Πριν ένα χρόνο, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, γεννήθηκε η Νέα Φωτιά. Έφερε μαζί της τραγούδια, συναντήσεις, συγκινήσεις - στιγμές που χάραξαν απ’ την αρχή τη θέση μας στον κόσμο. Αφού ζεσταθήκαμε στη φλόγα της, ρίξαμε μέσα όσα μας στένευαν και κάψαμε τους φόβους και τα βάρη μας. Φέτος, με τη φωτιά στην πλάτη, προχωράμε σε ένα νέο, καθαρό ξεκίνημα. Σας περιμένουμε να σταθείτε δίπλα μας, να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας, για να κλείσουμε μαζί το φλεγόμενο ταξίδι. Ο Μεγάλος Κύκλος άνοιξε», αναφέρουν από κοινού η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία στον Κλαδά έχει ξεκινήσει, με γενική είσοδο 20 ευρώ και early bird στα 18 ευρώ (συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων μέχρι την εξάντλησή τους). Παιδιά έως 6 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εξής φυσικά σημεία στη Σπάρτη:
- Πλαίσιο
- Μουσικός Οίκος Καππάκος
- Mark Center
- Velvet
- Goat
Επίσης, εισιτήρια είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας www.ticketservices.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6985952797.
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.




