ΠΑΣ Σπάρτης VS Πανγυθεατικός για τον Κυπελλούχο Λακωνίας 2023-24

Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2024 14:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΠΑΣ Σπάρτης VS Πανγυθεατικός για τον Κυπελλούχο Λακωνίας 2023-24

Η ώρα της γιορτής του λακωνικού ποδοσφαίρου, του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Σωματείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Λακωνίας, πλησιάζει. Οι δύο φιναλίστ της διοργάνωσης, ΠΑΣ Σπάρτης και Πανγυθεατικός ΓΣ, θα αναμετρηθούν με έπαθλο τον δεύτερο τη τάξει τοπικό τίτλο, σε ματς που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.

Το ενδιαφέρον είναι παραδοσιακά αυξημένο για τον εν λόγω θεσμό κι έτσι αρκετοί φίλαθλοι και των δύο συλλόγων αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου.

Ο Πανγυθεατικός θέλει να επαναλάβει την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου και παράλληλα να στεφθεί και νταμπλούχος Λακωνίας, ενώ ο ΠΑΣ Σπάρτης έχει ως κίνητρο την κούπα για να επιστεγάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια θετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι και στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες για την κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γυθείου (4-0, 1-0, 5-0).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti