Νεκρός βρέθηκε εργάτης γης από το Νεπάλ στη Γλυκόβρυση

Στο σπίτι όπου διέμενε με ομοεθνείς του

Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2026 15:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νεκρός βρέθηκε εργάτης γης από το Νεπάλ στη Γλυκόβρυση

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (14/2) ένας 24χρονος εργάτης γης, υπήκοος Νεπάλ, στην κατοικία όπου διέμενε στη Γλυκόβρυση του Δήμου Ευρώτα.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι τρεις συγκάτοικοί του, επίσης Νεπαλέζοι εργάτες, επέστρεψαν στο σπίτι μετά το τέλος των αγροτικών εργασιών τους στην περιοχή και τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτουν -ορατές τουλάχιστον- ενδείξεις που να παραπέμπουν σε άλλο λόγο απώλειας της ζωής του. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα αποσαφηνιστούν μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Η δική σας είδηση