Το Σάββατο στη Σπάρτη το 40ήμερο μνημόσυνο του Π. Σοϊλή

Η χειρονομία των Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ στη μνήμη του αντιπρόεδρου τους

Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2026 11:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Σάββατο στη Σπάρτη το 40ήμερο μνημόσυνο του Π. Σοϊλή

Το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σοϊλή, που έφυγε από τη ζωή στις 6 Φεβρουαρίου 2026, σε ηλικία 74 ετών, θα τελεστεί το Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 8:30΄ το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη.  Στη μνήμη του εκλιπόντος και αντιπρόεδρου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας αποφάσισε να προσφέρει χρηματικό ποσό στο «Σπίτι του Αγωνιστή», καθώς και στο Γηροκομείο Σπάρτης «Άγιοι Ανάργυροι».

Ο Π. Σοϊλής είχε συνδέσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του πορείας με το ΚΤΕΛ Λακωνίας, όπου εργάστηκε ως ελεγκτής – εισπράκτορας, κερδίζοντας την εκτίμηση συναδέλφων και επιβατών για τη συνέπεια και τον χαρακτήρα του. Μετά τη συνταξιοδότησή του παρέμεινε ενεργός στα κοινά, συμμετέχοντας δυναμικά στο συνδικαλιστικό κίνημα των συνταξιούχων και υπηρετώντας μέχρι το τέλος ως αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας.

Παράλληλα, διατηρούσε στενή σχέση με τον τόπο καταγωγής του, τον Λογκανίκο, συμμετέχοντας ενεργά στον τοπικό σύλλογο και στις δραστηριότητες της κοινότητας που αγαπούσε ιδιαίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Η δική σας είδηση