Λιποδιαλύτες: Ο σύμμαχός σου για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης

Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2021 13:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λιποδιαλύτες: Ο σύμμαχός σου για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης

Το σώμα μας χρειάζεται την απαραίτητη ενέργεια αλλά και δυναμική για να αποδώσει σε κάθε είδους άσκηση.

Η ενέργεια πολλές φορές είναι και αποτέλεσμα της μετατροπής του ’καμένου’ λίπους, μέσω των ευεργετικών λιποδιαλυτών.

Οι λιποδιαλύτες είναι τα προϊόντα που επιλέγουν συνήθως τα άτομα που επιθυμούν να μειώσουν ή να περιορίσουν το λίπος στο σώμα τους, σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή και την κατάλληλη άσκηση. Οι ίδιοι καλύπτουν υψηλές απαιτήσεις και μπορούν να προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα, ενώ μπορείς να τους βρεις σε ποικίλες μορφές, όπως χάπια, κάψουλες, τζελ αλλά και σκόνη.

vIT1
 
Γιατί να επιλέξεις έναν λιποδιαλύτη;

Ο λιποδιαλύτης μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στην προσπάθεια να πετύχεις την απώλεια βάρους που επιθυμείς, σε συνδυασμό με την άσκηση που ταιριάζει στις ανάγκες και τις αντοχές σου.

Επίσης έχει την ιδιότητα να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια, άρα και να σου δίνει το κατάλληλο boost , τονώνοντας την ευεξία , τη διάθεση αλλά και την καλή υγεία του δέρματος.

Top επιλογές στους λιποδιαλύτες, με επώνυμη υπογραφή

 

Μια κατηγορία που επιλέγεται πολύ συχνά είναι οι φυτικοί λιποδιαλύτες, οι οποίοι καίνε σε μεγάλο βαθμό το περιττό λίπος του σώματος, με τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο. Η φυτική τους σύνθεση βοηθά τον οργανισμό να καίει περισσότερο λίπος, με τον πιο bio τρόπο και φυσικά, με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Εξίσου δημοφιλής επιλογή, που δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε είναι η καρνιτίνη. Η ίδια θα αποτελέσει τον καλύτερο ‘φίλο‘ σου στην ασφαλή καύση του λίπους αλλά και στην απώλεια βάρους. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας στο σώμα και μπορεί να σου προσφέρει τη διάθεση που χρειάζεσαι για να πετύχεις τον προσωπικό σου στόχο.

VIT2
 
Κάτι που ίσως δεν γνώριζες είναι το γεγονός ότι η καρνιτίνη παράγεται στον οργανισμό μας σε πολύ μικρή ποσότητα, γι αυτό και σε περιπτώσεις απώλειας βάρους ή διατροφής, έχουμε ανάγκη από το συμπλήρωμα της. Παράλληλα προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία αλλά και αύξηση του μεταβολισμού.

Μην ξεχνάς, βέβαια, ότι για τα μέγιστα αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυάζεις την λήψη κάποιου συμπληρώματος με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti