Πώς θα αξιοποιήσεις τα καλοκαιρινά καλλυντικά το φθινόπωρο

Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2021 18:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πώς θα αξιοποιήσεις τα καλοκαιρινά καλλυντικά το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο ήρθε και στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ υπάρχουν ακόμα τα καλλυντικά που αφορούν στην περιποίηση μετά και πριν την ηλιοθεραπεία και την ανάδειξη και διατήρηση του μαυρίσματος.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν μπορούμε όλα αυτά τα προϊόντα να τα αξιοποιήσουμε και το φθινόπωρο.

Το πρώτο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι, όλες οι συσκευασίες αναφέρουν εκεί όπου αναγράφονται τα συστατικά τους, πόσους μήνες μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε μετά το άνοιγμα τους. Υπάρχει ένα εικονίδιο που δείχνει τη συσκευασία ανοιχτή και αναγράφει δίπλα 12Μ ή 24Μ κ.ο.κ. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους επόμενους 12 ή 24 μήνες αντίστοιχα, από την ημερομηνία που το ανοίξαμε. Βασική λεπτομέρεια να διατηρούμε το προϊόν σε δροσερό μέρος, καλά σφραγισμένο.

Bronzer
Είναι ένα ρουζ σε καφέ απόχρωση που μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο φυσικό makeup look. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα κοψίματα, μπορείτε να αναμείξετε το bronzer σας με ένα ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση και να δημιουργήσετε μία ιδιαίτερη, ζεστή απόχρωση. Επιπλέον άνετα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σκιά στο άνω κινητό βλέφαρο.

After Sun Lotion
Είναι η τέλεια ενυδατική, με το ιδανικό καλοκαιρινό άρωμα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε μέχρι να τελειώσει, μετά το μπάνιο σας, και να ενυδατώνετε σε βάθος την επιδερμίδα σας.

Αντηλιακά
Το αντηλιακό προσώπου είναι κάτι που χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για το συγκεκριμένο προϊόν. Όσο για το αντηλιακό σώματος που έχει περισσέψει, μπορούμε να το εφαρμόζουμε σε μέρη που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, όπως χέρια, λαιμός, ντεκολτέ αλλά και πόδια. Άλλωστε τα χειμερινά μας θα αργήσουμε να τα φορέσουμε.

Skincare προϊόντα
Αν τα skincare προϊόντα σας έχουν πιο ελαφριά σύσταση, μπορείτε να συνεχίσετε να τα εφαρμόζετε κανονικά, πρωί και βράδυ, και αν χρειάζεστε extra ενυδάτωση, προσθέστε στην ρουτίνα σας ένα έλαιο ή ένα booster για να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti