Δύο οκτάμηνες προσλήψεις από τον Δ. Μονεμβασίας

Ζητούνται συνοδοί επισκεπτών για αξιοθέατα

Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 09:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο οκτάμηνες προσλήψεις από τον Δ. Μονεμβασίας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας και Περιβάλλοντος, που εδρεύει στη Νεάπολη, προχωρά ο Δ. Μονεμβασίας.

Ειδικότερα, για διάστημα απασχόλησης οκτώ μηνών, θα προσληφθεί ένα άτομο με ειδικότητα  ΔΕ Συνοδός Επισκεπτών για το Σπήλαιο Καστανέας, καθώς και ένα άτομο με την ίδια ειδικότητα (ΔΕ Συνοδός Επισκεπτών) για το Ναυτικό Μουσείο Νεάπολης και Γεωπάρκο Αγ. Νικολάου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν -είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά- με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας – Πλατεία Ηρώων 4, Τ.Κ. 23053 Νεάπολη Λακωνίας, υπόψη κου Θ. Κωστάκου (τηλ. επικοινωνίας: 27343-60115).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στη 1 Δεκεμβρίου 2018. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι -κατά νόμο- εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.  Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti