«Βουτιά» ΙΧ με τρία άτομα στο λιμάνι Γυθείου! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες

Κυριακή, 17 Μάιος 2020 21:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Βουτιά» ΙΧ με τρία άτομα στο λιμάνι Γυθείου! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στη θάλασσα κατέληξε ΙΧ όχημα στην προβλήτα, δίπλα στο νέο λιμάνι του Γυθείου, απόψε Κυριακή (17/5) το βράδυ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Ήταν περίπου 8:00 μμ, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Skoda, με επιβαίνοντες έναν άνδρα (οδηγό) και δύο γυναίκες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πήρε ανεξέλεγκτη πορεία προς τη θάλασσα, κι ενώ ο κινητήρας βρίσκονταν εκτός λειτουργίας. Ευτυχώς, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, οι τρείς επιβαίνοντες εγκατέλειψαν εγκαίρως το όχημα προτού σημειωθεί η πτώση, από ύψος 1,5 μέτρου περίπου, στη θάλασσα.

Παρά τις προσπάθειες, πριν το όχημα καταλήγει στο νερό, ο οδηγός δεν κατάφερε να αποτρέψει το συμβάν. «Έσβησε η μηχανή, κόλλησαν όλα και το αυτοκίνητο κύλησε στη θάλασσα», ισχυρίστηκε στον «Λακωνικό Τύπο» ο σοκαρισμένος οδηγός που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά και την τύχη που είχαν οι επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια, έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Λιμενικού και με τη συνδρομή δυτών και ειδικού γερανοφόρου οχήματος έγινε ανέλκυση του βυθισμένου ΙΧ.

Δεν ήταν, πάντως, η πρώτη φορά που σημειώθηκε ανάλογο ατύχημα στο λιμάνι Γυθείου. Ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής ανέφερε στον «ΛΤ» ότι σχεδόν στο ίδιο σημείο στο παρελθόν, είχε σημειωθεί ξανά πτώση οχήματος στη θάλασσα, ενώ πριν από χρόνια «βουτιά» είχε κάνει και λεωφορείο!

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti