Στη Μονεμβασιά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα της περιφέρειας

Στη Μονεμβασιά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας επισκέφθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος -μεταξύ άλλων- έκανε αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούνται, ενώ είχε συναντήσεις στην Μονεμβασιά με την δημοτική αρχή και άλλους παράγοντες.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης μετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο και στη συνέχεια, από κοινού με τον βουλευτή Θανάση Δαβάκη, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη και τον θεματικό ομόλογό του Νίκωνα Τζινιέρη, τον δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Χριστάκο και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μονεμβασιάς Παναγιώτη Γράφο επιθεώρησαν τον χώρο που γίνονται τα έργα της μαρίνας.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε, εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα μεταξύ των οποίων το ήδη υλοποιούμενο έργο βελτίωσης του δρόμου προς Μονεμβασιά, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή παρακολούθηση των αρχαιολογικού χαρακτήρα εργασιών στην Άνω Πόλη της Μονεμβασιάς.

Γνωστοποιήθηκε ακόμα ότι θα γίνει επέκταση του πρόβολου στην μαρίνα με την Περιφέρεια να διαθέτει την επιπλέον πίστωση για την απαιτούμενη μελέτη, όπως επίσης ότι σύντομα ξεκινά η διαμόρφωση του δρόμου μέχρι την είσοδο της καστροπολιτείας, στον οποίον θα ισχύει πλέον απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti