Δέσμευση της κυβέρνησης το φυσικό αέριο στη Σπάρτη

Τι συζήτησαν Νίκας-Σκρέκας

Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 10:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δέσμευση της κυβέρνησης το φυσικό αέριο στη Σπάρτη

«Το φυσικό αέριο θα φθάσει οπωσδήποτε και στα αστικά κέντρα Άργους, Ναυπλίου, Σπάρτης και Καλαμάτας, καθώς αυτό αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης, με την σχετική αναγγελία να γίνεται μέχρι το φθινόπωρο.

Αυτό γνωστοποίησε μετά το πέρας της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 29/7 στην Αθήνα, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.   

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκας επανέλαβε εμφατικά και με κατηγορηματικό τρόπο ότι η πίστωση των 20.000.000 ευρώ -την οποία η περιφερειακή Αρχή διασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά την διαπραγμάτευση για την αναθεώρηση του ΠΕΠ Πελοποννήσου- προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τη δαπάνη της επέκτασης των αγωγών του κεντρικού δικτύου μεταφοράς, με την προοπτική οι ίδιοι αγωγοί στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά υδρογόνου.

«Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το εν λόγω κονδύλιο θα μεταφερθεί σε άλλον άξονα», υπογράμμισε ο κ. Νίκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti