Θ. Βερούτης: «Μπαίνουμε στη νύχτα πολύ καλύτερα από χθες»

Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο της Μάνης

Σάββατο, 07 Αύγουστος 2021 21:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θ. Βερούτης: «Μπαίνουμε στη νύχτα πολύ καλύτερα από χθες»

Ύφεση παρουσιάζει το πύρινο μέτωπο της Ανατολικής Μάνης την τελευταία ώρα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.

Μιλώντας στο «ΛΤ», ο κ. Βερούτης τόνισε πως «μετά από πέντε πολύ δύσκολες ημέρες, η κατάσταση είναι καλύτερη. Μπαίνουμε στη νύχτα ήσυχοι και πολύ καλύτερα από χθες».

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, αυτή τη στιγμή υπάρχει ενεργό μέτωπο στην περιοχή Δεσφίνα του πρώην Δήμου Σμήνους, ενώ ακόμα ένα μέτωπο βρίσκεται στη δύσβατη και κακοτράχαλη περιοχή του Κρυονερίου, πάνω από Καρέα και Γέρμα.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Βερούτης, «η πυρκαγιά θα συνεχίσει να έχει μικροεστίες και τις επόμενες μέρες, ωστόσο ελπίζουμε πως θα τεθεί υπό έλεγχο».

Ερωτώμενος για την πυρκαγιά που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Αρκαδία, ο κ. Βερούτης ενημέρωσε πως τα πράγματα για τους Γορτύνιους θα είναι δύσκολα απόψε το βράδυ, ενώ ευχήθηκε σύντομα ολόκληρη η Ελλάδα να βγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα