Στο 6ο επιστημονικό φόρουμ Ογκολογίας ο Μητροπολίτης Μάνης

Διεξήχθη στο Λιμένι

Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2021 11:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο 6ο επιστημονικό φόρουμ Ογκολογίας ο Μητροπολίτης Μάνης

Στην έναρξη του 6ου επιστημονικού φόρουμ «Ογκολογίας: Quo Vadis?», που πραγματοποιήθηκε από 24 ως 26 Σεπτεμβρίου στο Λιμένι Αν. Μάνης, παρευρέθηκε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄. Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου ήταν ο κ. Βασίλειος Μπαρμπούνης, παθολόγος-ογκολόγος της Γ’ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Μετροπόλιταν».

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Σεις, οι ιατροί υπηρετείτε επαξίως τον άνθρωπο. Συντελείτε στην θεραπεία του σώματος από τις ποικίλες ασθένειες. Και το σώμα του ανθρώπου όλοι οφείλουμε να το σεβόμεθα. Είναι δημιούργημα του Θεού. Ωστόσο μη ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος φέρει μέσα του και την θεία πνοή. Είναι ψυχοσωματικόν όν, διπλούς ο άνθρωπος, ο μεν έξωθεν, ο δε ένδοθεν και δόξα Θεού, ο ζών άνθρωπος».

Μετά το πέρας των διαλέξεων, ο Μητροπολίτης Μάνης είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το επιστημονικό και το ιατρικό κοινό που κατέκλυσε ξενοδοχειακή μονάδα της Μάνης για το σπουδαίο αυτό συνέδριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti