Ο Αν. Μαριόλης βραβεύεται (και) από τον Δήμο Αν. Μάνης

Για την πολυεπίπεδη προσφορά του

Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2022 16:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Αν. Μαριόλης βραβεύεται (και) από τον Δήμο Αν. Μάνης

Με γνώμονα ότι «η δημόσια έκφραση ευχαριστίας αποτελεί κοινωνικό έπαινο και βραβείο για εκείνους που η ποιότητα και το μέγεθος των πράξεων και του έργου τους συνοδεύονται και από την ανάλογη συμπεριφορά, το ήθος και τη δεοντολογία», το Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Μάνης αποφάσισε σε ειδική συνεδρίαση, την Πέμπτη 17/2, να προχωρήσει σε βράβευση του ιατρού Ανάργυρου Μαριόλη, διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης. Η έμπρακτη τιμητική αναγνώριση προς τον διακεκριμένο επιστήμονα πρόκειται να λάβει χώρα ανήμερα της επετείου της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη σημαντική αυτή ημερομηνία-σταθμό για το έθνος.

«Χάρη στην ανιδιοτελή και πολυεπίπεδη προσφορά του η Μάνη αποτελεί σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη,  μεταξύ άλλων, διάκρισή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό WONCA ως του Καλύτερου Οικογενειακού Γιατρού στον κόσμο», επισημαίνει ο Δήμος Αν. Μάνης και προσθέτει: «Ο δρ Ανάργυρος Μαριόλης με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του, την επιστημονική του κατάρτιση και την κοινωνική του προσφορά έχει καταφέρει, παρόλο που η περιοχή μας βρίσκεται σε αυτό το ακρογωνιαίο σημείο, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του τόπου να αισθάνονται ασφαλείς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti