Νέα, συντονισμένη και ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα (22/12), σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Η επιχείρηση οργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και υλοποιήθηκε ταυτόχρονα από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, με εκτεταμένους ελέγχους σε πρόσωπα και οχήματα.
Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΛΑΣ, ελέγχθηκαν 413 άτομα (343 ημεδαποί και 70 αλλοδαποί) και 293 οχήματα. Ακολούθως, προσήχθησαν 45 άτομα (33 ημεδαποί και 12 αλλοδαποί), ενώ προέκυψαν συνολικά 14 συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις της νομοθεσίας.
Ειδικά στη Λακωνία, οι Αρχές προέβησαν σε συλλήψεις τριών ημεδαπών και συγκεκριμένα: Δύο για στέρηση δελτίου ταυτότητας κι ενός για παράβαση υγειονομικής διάταξης.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπον Εισαγγελείς.




