Η Δόμνα Μιχαηλίδου στις επετειακές εκδηλώσεις της Μάνης;

Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 09:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στις επετειακές εκδηλώσεις της Μάνης;

Την αντικατάσταση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου 2023, στην Αρεόπολη Ανατολικής Μάνης, εξετάζει το επιτελείο της Κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», ο κ. Βορίδης -ο οποίος είναι προγραμματισμένο να εκφωνήσει και τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας- φαίνεται πως δεν θα παραστεί στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Μάνης, ενώ τη θέση του ενδέχεται να πάρει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βορίδης ήταν επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Μάνης τον περασμένο Φεβρουάριο, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της απώλειας του βουλευτή του νομού Χανίων Μανούσου Βολουδάκη.

Να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης σχετικά με την έλευση ή μη του υπουργού Εσωτερικών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση