Σε πρώτη παγκόσμια προβολή το ντοκιμαντέρ «Ultra: the real marathon» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 19:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε πρώτη παγκόσμια προβολή το ντοκιμαντέρ «Ultra: the real marathon» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τη διοργάνωση του ετήσιου υπερμαραθώνιου αγώνα δρόμου «Σπάρταθλον», παρουσιάζει  σε συνεργασία με το CineDoc, σε πρώτη πανελλήνια προβολή, το ντοκιμαντέρ του Balazs Simonyi, «Ultra: the real marathon» (2017 – 84΄). Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00,  στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Η ταινία ακολουθεί από κοντά πέντε αθλητές από όλη την Ευρώπη που αγωνίζονται στο «Σπάρταθλον» αναδεικνύοντας την επίπονη προετοιμασία και τη δοκιμασία των ορίων αντοχής τους κατά τα 245 χιλιόμετρα που θα χρειαστεί να καλύψουν μέσα σε 36 ώρες από την Αθήνα μέχρι τη Σπάρτη.

Επίσης, τη Δευτέρα 25, την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου,(ώρα 10:15)θα προβληθεί αποκλειστικά για σχολικές ομάδες, το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «36 ώρες για τη Σπάρτη» (2017 – 26΄). Το «36 ώρες για τη Σπάρτη» βασίζεται στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Ultra: the real marathon» που δημιουργήθηκε από την Αnemon Productions στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος με δωρεά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη, ωστόσο απαραίτητη είναι η προσυνεννόηση με το μουσείο για τις σχολικές ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μουσείο στο τηλέφωνο  27310 89315  (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, 231 00, Σπάρτη
Τ.: 27310 89315  | www.piop.gr


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti