Εργαστήρι θεάτρου στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης

Εγκαινιάζεται η «Σκηνή – Μεταξουργείο»

Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 20:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήρι θεάτρου στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης

 Αυτοσχεδιασμός, κίνηση, λόγος, θεατρικό κείμενο.  Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάτρου, να ανακαλύψουν τη μαγεία του αυτοσχεδιασμού και της ελεύθερης έκφρασης, στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης δημιουργήθηκε ένα νέο θεατρικό εργαστήρι που θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη  από 21:00 έως 23:00.

Το εργαστήρι έχει σαν βασικό του στόχο να αναδείξει τη δύναμη του θεάτρου να αποκαλύπτει τα πιο δυνατά εκφραστικά μέσα του καθενός, να μεταμορφώνει την εμπειρία του ανθρώπου για τον ίδιο του τον εαυτό και για τον κόσμο γύρω του.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο και να το γνωρίσουν. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6977 471474 (Χρυσάνθη Κοτσάφτη).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti