Φωτογραφία του Λάκωνα Αλ. Μπουγάδη φιναλίστ σε διαγωνισμό μετεωρολογίας

Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτογραφία του Λάκωνα Αλ. Μπουγάδη φιναλίστ σε διαγωνισμό μετεωρολογίας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ιστοσελίδα πρόγνωσης καιρού Meteo.gr διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ήλιος, Γη, Καιρός», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας.

Η φωτογραφία του Λάκωνα Αλέξανδρου Μπουγάδη πέρασε το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού και επιλέχθηκε από 4μελής κριτική επιτροπή ως μία από τις 50 φιναλίστ,  ανάμεσα σε 450 συμμετοχές. Η φωτογραφία αποτυπώνει μια όμορφη λεπτομέρεια από τον χιονισμένο Ταΰγετο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Σοφία».

Στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού θα ψηφίσει το κοινό. Για να υποστηρίξετε τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Μπουγάδη, επισκεφτείτε τη σελίδα του Meteo.gr στο Facebook, κάνοντας Like στην εικονιζόμενη φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουγάδη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti