Η θρυλική «Λωξάντρα» ταξιδεύει από την Πόλη στη Σπάρτη

Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 00:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η θρυλική «Λωξάντρα» ταξιδεύει από την Πόλη στη Σπάρτη

Η θρυλική «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου, μια μεγάλη επιτυχία της χειμερινής σεζόν, ταξιδεύει στην Σπάρτη. Η παράσταση θα ανέβει στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, την Τρίτη 30 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 9.30 μμ.

Στη «Λωξάντρα», ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη, τη Χρύσα Παπά και την Σοφία Παπάζογλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.

Βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη η «Λωξάντρα» είναι μια γοητευτική παράσταση-ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας χαρισματικής γυναίκας.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Κατερίνα Αντωνιάδου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Γιάννης Κουκουράκης, Κωνσταντίνος Κυριακού, Αλεξία Μουστάκα, Κοραλία Τσόγκα, Σόλων Τσούνης, Αλμπέρτο Φάις, Μαρία Χάνου, Χριστίνα Ψάλτη

Τρίτη 30 Ιουλίου | 9.30 μ.μ.
Εισιτήρια:15 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ

 

Σημειώνεται ότι το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθηση της παράστασης μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.30΄μ.μ. από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86). Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470, 27310 82395

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti