Στο Μυστρά για μια σύντομη απόδραση η Ελένη Μενεγάκη

Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 14:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Μυστρά για μια σύντομη απόδραση η Ελένη Μενεγάκη

Τον Μυστρά επέλεξε, αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ελένη Μενεγάκη για μια σύντομη απόδραση από την Αθήνα και στιγμές χαλάρωσης, που απόλαυσε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Euphoria Retreat», ιδιοκτησίας Ευφραίμογλου.

(Δείτε φωτό στο τέλος του κειμένου)

Αν και η ίδια επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει την παρουσία της στη Λακωνία μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, ο «Λακωνικός Τύπος» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης συνοδευόταν από τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και μαζί περιπλανήθηκαν το Σάββατο στα στενά του Μυστρά, ενώ για το μεσημεριανό τους γεύμα επέλεξαν γνωστό εστιατόριο στα Πικουλιάνικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διέμεινε σε μία από τις μοναδικές σουίτες του «Euphoria Retreat» και αναχώρησε την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι όλο και πιο συχνές επισκέψεις διασημοτήτων της εγχώριας και ξένης showbiz στην περιοχή του Μυστρά αποτυπώνουν τη δυναμική που έχουν δημιουργήσει για την ευρύτερη περιοχή οι πρόσφατες τουριστικές επενδύσεις.

menegaki sto Mystra 1

menegaki sto Mystra 2

menegaki sto Mystra 3

menegaki sto Mystra 4

menegaki sto Mystra 9

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti