THE MAFIA. Η γευστική ικανοποίηση έχει όνομα και νέες προσθήκες

Φρεσκάραμε τον κατάλογό μας και σε προκαλούμε να δοκιμάσεις όλο το μενού

Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 14:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
THE MAFIA. Η γευστική ικανοποίηση έχει όνομα και νέες προσθήκες

Το The Mafia στην κεντρική πλατεία Σπάρτης δεν είναι απλά ένας χώρος για καλό φαγητό. Είναι το όνομα που περικλείει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την ποιοτική γευστική ικανοποίηση και μια γαστρονομική έκρηξη που σε προκαλούμε να δοκιμάσεις.

Η ομάδα της κουζίνας δούλεψε σκληρά για να σου προσφέρει τις καλύτερες πρώτες ύλες, συνδυασμένες μοναδικά σε γευστικές επιλογές που αναστατώνουν τον ουρανίσκο. Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς, με μοναδικό στόχο να προσελκύσει και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Από τις 8 το πρωί, “κόβουμε” το πρώτο χαρμάνι για να απολαύσεις τον καφέ μας, αλέθουμε τα πιο φρέσκα φρούτα της ημέρας για τους φυσικούς χυμούς και τα smoothies μας, φουρνίζουμε τις χειροποίητες ζυμωτές πίτες μας, τα ζουμερά πεϊνιρλί και τα ασυναγώνιστα cinnamon rolls. Παρασκευάζουμε ολόφρεσκα σάντουιτς με χειροποίητα προζυμένια ψωμάκια και σου προσφέρουμε πλούσια σε Ω3 ντόπια αυγά, σε δέκα διαφορετικές εκδοχές, για να ενισχύσεις τις δυνάμεις σου!

1MAFIA2

Από το μεσημέρι οι φούρνοι παίρνουν μπρος και η καυτή πέτρα είναι έτοιμη να υποδεχτεί το 24ωρης ωρίμανσης ζυμάρι μας για την πίτσα του The Mafia, ακριβώς τη στιγμή που θα την παραγγείλεις. Η ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ είναι εδώ και σε περιμένει να την απολαύσεις σε τρεις πλέον εκδοχές βάσης, αφού πέρα από τη λεπτή και την κλασσική ζύμη μπορείς να την απολαύσεις και με ζυμάρι ολικής.

IMG 92bab52a794ddf952ae1c94c9fbc2235 V

Το κυρίως μενού μπαίνει σταδιακά στο προσκήνιο. Σαλάτες, burger, επιλογές στη σχάρα, όπως το ιδιαίτερο φιλέτο μόσχου, συνοδευόμενο από την πιο δροσερή σαλάτα της πόλης ρόκα-σπανάκι, και άλλα εκλεκτά πιάτα με ζυμαρικά παρασκευάζονται με φροντίδα για να σε χορτάσουν. Ιδανικό συνοδευτικό είναι τα απολαυστικά cocktails μας που θα σε δροσίσουν ως αργά το βράδυ.

Και για τους χορτοφάγους φίλους, ένα ξεχωριστό cruelty free vegan menu, έρχεται να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. Δοκιμάστε τα νέα πιάτα vegan μουσακά και παστίτσιου, απολαμβάνοντας υψηλή θρεπτική αξία με λιγότερες θερμίδες.

IMG e1881d767b19c1cc3ab341f5ecd71aa0 V

Τις ημέρες του καλοκαιριού τις περνάμε στο πιο χαλαρό food bar της Σπάρτης, παρέα με τις καλύτερες γευστικές συνταγές.


Με αγάπη,
Η ομάδα του “The Mafia”.
____________
Το THE MAFIA θα το βρεις ανοιχτό καθημερινά από τις 8 το πρωί, αλλά έρχεται και στο χώρο σου για να απολαμβάνεις τις γεύσεις του όπου κι αν βρίσκεσαι.
Γκορτσολόγου 91, Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, 2731022290

.................................................

// Συνδεθείτε για περισσότερα
Συντονιστείτε στα social media (Facebook & Instagram) και στην ιστοσελίδα μας για τον online κατάλογό μας, αλλά και για να ανακαλύπτετε καθημερινά τις νέες προσφορές και γευστικές προτάσεις μας.
Fb. The Mafia | Insta. the_mafia_sparta | www.thepizzamafia.gr

IMG 2245

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti