Γοητευμένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη φωτογραφική έκθεση του Ηλία Περγαντή

Tzakas
Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2021 13:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γοητευμένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη φωτογραφική έκθεση του Ηλία Περγαντή

Συνολικά δώδεκα εκθέσεις φωτογραφίας με θέμα την Ελληνική Επανάσταση σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως τις Σέρρες, τη Ναύπακτο, την Πάρο, την Πάτμο την Κάλυμνο, την Αθήνα κ.α. πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2021, ο Σπαρτιάτης φωτογράφος Ηλίας Περγαντής.

Η έκθεση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κέντρο της Λακωνικής πρωτεύουσας, παρουσίασε στο κοινό εμβληματικούς ιστορικούς σταθμούς και μορφές της Ελληνικής Επανάστασης.

Χιλιάδες επισκεπτών Ελλήνων και τουριστών εντυπωσιάστηκαν από τις φωτογραφικές αποτυπώσεις του κ. Περγαντή, μέσα από τις οποίες μπορεί κανείς να διακρίνει σημαντικά γεγονότα της Επανάστασης του 1821. 

«Θερμά συγχαρητήρια» για την συνολική προσπάθεια και το φωτογραφικό ταξίδι του Ηλία Περγαντή έδωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφθηκε δυο από τις εκθέσεις του καλλιτέχνη σε Σέρρες και Κάλυμνο.

Γράφει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας:
«Μια φωτογραφική έκθεση ταξίδι στην Ελλάδα του Αγώνα, ζωντανεμένη με άνδρες και γυναίκες του σήμερα. Η παράδοση και η ιστορία συναντά το παρόν με γοητευτικό τρόπο. Θερμά συγχαρητήρια στο φωτογράφο Ηλία Περγαντή για το έργο του.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti