Θεατρικές ομάδες για παιδιά κι εφήβους στον Δήμο Ανατολικής Μάνης

Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2024 13:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεατρικές ομάδες για παιδιά κι εφήβους στον Δήμο Ανατολικής Μάνης

Αναγνωρίζοντας τις ευεργετικές επιπτώσεις της θεατρικής τέχνης, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, προχωρά στη σύσταση παιδικών και εφηβικών θεατρικών ομάδων, στο Γύθειο και την Αρεόπολη.

Αναλυτικότερα, σε κάθε μια από αυτές τις πόλεις, θα δημιουργηθούν 3 ομάδες, που θα αποτελούνται από 10 μέχρι 12 παιδιά:
-Μία ομάδα μαθητών Α΄, Β΄και Γ’ Δημοτικού
-Μία ομάδα μαθητών Δ, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού
-Μία ομάδα μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου

Πρόγραμμα λειτουργίας των ομάδων
Η θεατρικές ομάδες του Γυθείου θα δραστηριοποιούνται Τρίτη και Παρασκευή, απόγευμα. Αντίστοιχα οι ομάδες της Αρεόπολης θα λειτουργούν τα απογεύματα της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Εμψυχώτρια των παιδικών και εφηβικών θεατρικών ομάδων του Δήμου Ανατ. Μάνης θα είναι η Ιωάννα Μητσάκου, απόφοιτη της Παιδαγωγικής Θεάτρου, με πανεπιστημιακές σπουδές στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Οι πρώτες συναντήσεις με τους γονείς, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις δράσεις και την τελική μορφή του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν:
-Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γυθείου κατά τις ώρες 4.00 μμ με 7:00 στο Γύθειο και
-τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρεόπολης, τις ίδιες ώρες

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο αντιδημάρχων, στο τηλέφωνο 2733360356.

«Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε κάτι Φανταστικό. Δηλαδή κάτι που θα περιέχει φαντασία και ξεγνοιασιά», αναφέρει στην πρόσκλησή του προς τους μαθητές, ο Δήμος Ανατ. Μάνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση