Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων με 2 αγώνες η Πελοπόννησος

Στο πρόγραμμα Αρχαία Αιγείρα και Αχλαδόκαμπος

Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2025 10:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων  με 2 αγώνες η Πελοπόννησος

Με την κλασική Ανάβαση Ριτσώνας ξεκινά, τον Μάρτιο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2025, όπου δυναμική παρουσία θα έχει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Φέτος οι αγώνες θα είναι 8 και μάλιστα επιστρέφει στον θεσμό η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας, που μέχρι πρότινος αποτελούσε αγώνα του Κυπέλλου Αναβάσεων Πελοποννήσου. Η περιοχή της Αιγείρας, με τερματισμό στο αρχαίο θέατρο, προσφέρει θέαμα, αλλά και απόλυτη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο και τα γύρω βουνά, από την άλλη, ενώ αποτελεί και ιδανικό τουριστικό προορισμό.

Εξάλλου, η Ανάβαση Ελασσόνας διατηρεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη θέση της στο πρωτάθλημα, αποτελώντας τον δεύτερο πρωταθληματικό αγώνα, ενώ και η Ανάβαση Κύμης αποτελεί σταθερή αξία. Στο βουνό των Κενταύρων, η Ανάβαση Πορταριάς θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και ακολουθούν οι Αναβάσεις σε Αχλαδόκαμπο, Ομαλό στην Κρήτη, ενώ η «καρό σημαία» του πρωταθλήματος θα πέσει στην Πιτίτσα Αχαΐας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων του 2025:
– Ανάβαση Ανάβαση Ριτσώνας (29-30 Μαρτίου)
– Ανάβαση Ελασσόνας (26-27 Απριλίου)
– Ανάβαση Κύμης (17-18 Μαΐου)
– Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας (21-22 Ιουνίου)
– Ανάβαση Πορταριάς (20-21 Σεπτεμβρίου)
– Ανάβαση Αχλαδόκαμπου (11-12 Οκτωβρίου)
– Ανάβαση Ομαλού (8-9 Νοεμβρίου)
– Ανάβαση Πιτίτσας (29-30 Νοεμβρίου)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση