Προκηρύσσονται 10 μόνιμες θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία της Λακωνίας

Οι ειδικότητες σε ΝΜ Σπάρτης και Μολάων

Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2024 15:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκηρύσσονται 10 μόνιμες θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία της Λακωνίας

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπουργείου Υγείας, στην οποία εγκρίνεται η προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ. Το Γενικό Λακωνίας, όπως και σε όλες τις προηγούμενες αποφάσεις, πήρε έγκριση για την προκήρυξη συνολικά δέκα μόνιμων θέσεων, επτά για τη ΝΜ Σπάρτης και τριών για τη ΝΜ Μολάων.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά το πλαίσιο θα έχει αλλάξει και το Νοσοκομείο Λακωνίας θα ενισχυθεί σε ιατρικό προσωπικό, που τόσο χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του.

Στο Νοσοκομείο Σπάρτης προκηρύσσονται 7 θέσεις και συγκεκριμένα:
-1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας με βαθμό Διευθυντή
-1 θέση Καρδιολογίας με βαθμό Επιμελητή Β΄
-1 θέση Αναισθησιολογίας με βαθμό Επιμελητή Α΄
-1 θέση Πνευμονολογίας-Φυματολογίας με βαθμό Επιμελητή Α΄
-1 θέση Ακτινολογίας με βαθμό Επιμελητή Α΄
-1 θέση Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας-Φυματολογίας ή Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας -με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ- ή Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής -με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας- για το Τ.Ε.Π. με βαθμό Διευθυντή
-1 θέση Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας-Φυματολογίας ή Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας -με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ- ή Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής -με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας- για το ΤΕΠ με βαθμό Επιμελητή Α΄

Στο Νοσοκομείο Μολάων προκηρύσσονται 3 θέσεις και συγκεκριμένα:
-1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας με βαθμό Επιμελητή Α΄
-1 θέση Αναισθησιολογίας με βαθμό Διευθυντή
-1 θέση Ακτινολογίας με βαθμό Επιμελητή Α΄

Σημειώνεται ότι για τη ΝΜ Σπάρτης, αναμένεται η έγκριση μίας ακόμη θέσης Εσωτερικής Παθολογίας με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή.

Η διαδικασία εκκίνησης για την υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει άμεσα από τον φορέα, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι ιατροί να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti