Στην τακτική ΓΣ της ΕΔΕΥΑ η Δημοτική Αρχή Σπάρτης

Ακολούθησε συμμετοχή στη διαμαρτυρία της ΚΕΔΕ στη Βουλή

Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2025 15:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην τακτική ΓΣ της ΕΔΕΥΑ η Δημοτική Αρχή Σπάρτης

Στην 34η τακτική γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΕΔΕ έξω από τη Βουλή, συμμετείχε η Δημοτική Αρχή Σπάρτης.

Ο δήμαρχος Μιχάλης Βακαλόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Δημήτρης Αρβανίτης, έλαβαν μέρος στη συνέλευση της ΕΔΕΥΑΣ, που διεξήχθη την Τρίτη (16/12) το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στο πλαίσιο της συνέλευσης, η οποία έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, του υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, τέθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών Εταιριών Ύδρευσης και Αποχέτευσης και εκφράστηκε η αισιοδοξία για την εξεύρεση λύσεων, όπως για παράδειγμα μέσα από τις προβλέψεις του νέου Κώδικα της Αυτοδιοίκησης. 

Αμέσως μετά, όπως διαβάσατε στον «ΛΤ», η Δημοτική Αρχή Σπάρτης, συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΕΔΕ έξω από τη Βουλή. Με σύνθημα «Οικονομικά Ισχυροί Δήμοι, διαρκώς δίπλα στον πολίτη», τα μέλη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ένωσαν τη φωνή τους, διεκδικώντας  τη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των δήμων, επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα