Ενός…καλού, μύρια έπονται

Tzakas
Τρίτη, 27 Ιούλιος 2021 19:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενός…καλού, μύρια έπονται

Αύξηση της εμπορικής κίνησης, αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων, «έξυπνες» λύσεις με έμφαση στη χρήση «έξυπνων» εφαρμογών, σύγχρονες διαβάσεις, συστήματα παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που θα «γευτούν» οι Σπαρτιάτες με την ολοκλήρωση του έργου του «Open Mall».

Η δημιουργία μιας νέας αστικής ταυτότητας που θα χαράξει το αποτύπωμά της στην περιοχή είναι απόλυτα επιτακτική για την πόλη της Σπάρτης και τα δυο ουσιαστικά έργα της Δημοτικής Αρχής («Open Mall» και ανάπλαση του ιστορικού κέντρου) θα αποτελέσουν σημαντικό μοχλό ενίσχυσης της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού που τόσο έχουμε ανάγκη.

Οι εργασίες που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Αύγουστο, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν αναστάτωση και δυσκολίες στους κατοίκους των περιοχών ανάπλασης για τους επόμενους εννέα μήνες, ωστόσο είναι ένα αναγκαίο «κακό» που θα επιφέρει μέγιστο καλό. Γι’ αυτό λοιπόν, ας οπλιστούμε με υπομονή και ας βαδίσουμε όλοι μαζί για το συλλογικό κοινό καλό της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti