Με δεινότητα και στα παρκέ ο Θ. Βερούτης

Σε μια ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση

Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2022 15:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με δεινότητα και στα παρκέ ο Θ. Βερούτης

(Και) τις αθλητικές του ικανότητες στο παρκέ, ξεδίπλωσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Θοδωρής Βερούτης, σε έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ απέναντι στον επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος - Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Κάρστεν Ράσμουσεν.

Κατά το διάλλειμα της συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) «Πελοπόννησος», την Παρασκευή 21/10 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρεόπολης, ο κ. Ράσμουσεν είδε το γήπεδο μπάσκετ και ζήτησε μια μπάλα προκειμένου να «ρίξει» μερικά σουτ.

Σε χρόνο μηδέν, τον πλαισίωσαν οι συνεργάτες του και αποφάσισαν να δημιουργήσουν δυο ομάδες ώστε να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Την πρώτη ομάδα απάρτιζαν ο κ. Ράσμουμεν και οι συνεργάτες του, ενώ τη δεύτερη στελέχωσαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρης Σκάλκος και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου κ. Αντώνης Ψαράκης.

Μάλιστα, καθώς τα παπούτσια που φορούσαν οι συμμετέχοντες δεν ήταν τα κατάλληλα για το παρκέ του γηπέδου, αποφάσισαν να τα βγάλουν και έπαιξαν… ξυπόλητοι.

Για την ιστορία, η ομάδα του κ. Βερούτη κέρδισε την φιλική αναμέτρηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti