Οχήματα μιας άλλης εποχής κατέκλυσαν τη Βαμβακού (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 16:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οχήματα μιας άλλης εποχής κατέκλυσαν τη Βαμβακού (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση των φίλων και ιδιοκτήτων ιστορικών οχημάτων της Λακωνίας, που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (ΕΟΟΕ), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/2) στη Βαμβακού.

Αυτοκίνητα αντίκες, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους συντηρούν με μεράκι και ιδιαίτερο ζήλο,  έκλεψαν τις εντυπώσεις στους γραφικούς δρόμους του χωριού του Πάρνωνα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Λάκωνας θεματικός αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Πελοποννήσου κ. Νίκων Τζινιέρης, ο οποίος και ανήρτησε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Σκοπός της ΕΟΟΕ είναι να προάγει, συντονίζει και να αναπτύσσει στην Ελλάδα τις προσπάθειες διατήρησης και αποκατάστασης των οχημάτων εποχής καθώς και της αναζήτησης, συγκέντρωσης και διατήρησης συναφούς εντύπου υλικού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti