«Μαγικός Δεκέμβρης» μέρος 4ο στο τοπίο της Βαμβακούς

Διαδικτυακή θεατρική δράση

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 16:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μαγικός Δεκέμβρης» μέρος 4ο στο τοπίο της Βαμβακούς

Την 4η θεατρική συνάντηση της δράσης «Μαγικός Δεκέμβρης – Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικός μας παραμύθι Χριστουγέννων!» οργανώνει η ομάδα «Αναβίωσης της Βαμβακούς» (Vamvakou Revival). Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 19/12, από τις 12:00 έως τις 13:30΄, μέσω της εφαρμογής Webex.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «σε αυτή τη συνάντηση αυτοσχεδιάζουμε με τη μαγεία των Χριστουγέννων. Μέσα από θεατρικά και κινητικά παιχνίδια και με αρκετή αστερόσκονη, θα δημιουργήσουμε το δικό μας παραμύθι. Θα γίνουμε νεράιδες, καλικάντζαροι, ξωτικά, τάρανδοι και πολλά άλλα! Ένας μαγικός σάκος με αόρατα δώρα, θα μας οδηγήσει να ξεδιπλώσουμε τη φαντασία μας και τα συναισθήματα μας, ν’ ανακαλύψουμε τις βαθιές επιθυμίες μας και να πλημμυρίσουμε με αγάπη. Δεκέμβριος! Έξω κάνει κρύο, μέσα κάνει ζέστη!»

Πρόκειται για συναντήσεις που πραγματοποιούνται μηνιαίως (1/μήνα), καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στο ειδυλλιακό τοπίο της Βαμβακούς. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα μέσα από θεατρικά, κινητικά και αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια, να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση, να δουν πώς αυτή αλλάζει, αλλά και πώς αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι κάθε εποχή.

«Ερεθίσματά μας είναι τα αρώματα, τα χρώματα, οι ήχοι και  η κίνηση της φύσης. Η λειτουργία αυτών των συναντήσεων έχει ως σκοπό την καλλιέργεια της συνεργασίας και της ομαδικότητας, με ασκήσεις γνωριμίας και θεατρικών παιχνιδιών που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και την φαντασία των παιδιών, απελευθερώνοντας και ενισχύοντας  τα εκφραστικά τους μέσα (σώμα, κίνηση, λόγος)», εξηγεί χαρακτηριστικά η ομάδα «Αναβίωσης της Βαμβακούς».

Συντελεστής: Φλώρα Καλομοίρη
Πρόγραμμα για γονείς και παιδιά: 4 – 7 ετών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 7 οικογένειες
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προκράτηση. Για πληροφορίες πατήστε εδώ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
Είσοδος: Δωρεάν

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti