2ο bazaar βιβλίου στη «Σκηνή Σπάρτης»

Έρχεται τον Νοέμβρη

Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2024 12:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
2ο bazaar βιβλίου στη «Σκηνή Σπάρτης»

Είναι σίγουρο ότι το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, η «Σκηνή Σπάρτης» θα γεμίσει βιβλία. Η θεατρική κολεκτίβα της Σπάρτης διοργανώνει bazaar βιβλίου, στον χώρο της, στην οδό Κλεομβρότου 53.

Βιβλία μεταχειρισμένα, διαβασμένα, αγαπημένα, ήρθε ώρα να περάσουν σε άλλα χέρια. Οι φίλοι της «Σκηνής» θα γεμίσουν τον χώρο με τα δικά τους βιβλία και η ομάδα προσκαλεί τους συνδημότες να δώσουν το «παρών» στο bazaar και να ανακαλύψουν τι κρύβουν στις σελίδες τους: «Ελάτε λοιπόν να βρείτε τους δικούς σας θησαυρούς, να φέρετε βιβλία που δεν χρειάζεστε πια, να τα ανταλλάξετε με άλλα. Και πάνω απ’ όλα ελάτε να συνομιλήσουμε για βιβλία, να ανταλλάξουμε ιστορίες και σκέψεις».

Το bazaar θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Παράλληλα στον χώρο θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού Σωματείου «Σκηνή Σπάρτης».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση