
Μια γιορτή των «δύο τροχών» που ενώνει τη Λακωνία και την Αρκαδία, μέσα από τη συνεργασία της Ένωσης Επιχειρηματιών Μονεμβασίας και του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου «Νέα Εποχή», θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 3 Μαΐου στη Μονεμβασιά. Πρόκειται για το 11ο «Οδοιπορικό Θυμάρι & Αλάτι» τής Μοτοπαρέας Λεωνιδίου, που συνδυάζει ταξίδι, φωτογραφία και ανακάλυψη.
Φέτος, οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 300, με τους αναβάτες να καταφτάνουν με τις μηχανές τους γύρω στο μεσημέρι στην πόλη της Μονεμβασιάς, ανά ομάδες.
Η παραπάνω δράση έχει την υποστήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, του Δήμου Μονεμβασίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Σκοπός του οδοιπορικού μεταξύ άλλων είναι οι λάτρεις των «δύο τροχών», που δηλώνουν συμμετοχή, να έρχονται, να γνωρίζουν και, μέσα από ένα «παιχνίδι», να φωτογραφίζουν τις ομορφιές τού κάθε μέρους που επισκέπτονται.
«Τους υποδεχόμαστε λοιπόν με χαρά με την ευχή να έχουν πάντα ασφαλή και καλά ταξίδια», επισημαίνει η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασιάς.
Τη διοργάνωση έχουν η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Λεωνιδίου «Νέα Εποχή».