Ένας αγώνας για όλους: Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό ματς για τα παιδιά και τον Ερυθρό Σταυρό

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2026 16:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένας αγώνας για όλους: Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό ματς για τα παιδιά και τον Ερυθρό Σταυρό

Με μήνυμα την αλληλεγγύη, την αγάπη και την κοινωνική προσφορά, η Σπάρτη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 17:45, στο Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη του Δήμου Σπάρτης.

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση, που πραγματοποιείται υπό το σύνθημα «Στη Σέντρα η Αγάπη, Γκολ στην Αλληλεγγύη – Νικήτρια η Κοινωνία», φέρνει αντιμέτωπες την Ομάδα Ποδοσφαίρου της Βουλής των Ελλήνων και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Σπάρτης, σε έναν αγώνα όπου το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα και πρωταγωνιστής αναδεικνύεται ο άνθρωπος.

Ο αγώνας έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την υποστήριξη παιδιών ΑμεΑ, αλλά και για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Με τον τρόπο αυτό, ο αθλητισμός μετατρέπεται σε όχημα προσφοράς και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, αποδεικνύοντας πως μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία τοπικών φορέων, συλλόγων και χορηγών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό: να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε ολόκληρη τη Λακωνία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών», στηρίζοντας έμπρακτα αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες δεν θα αποτελέσει μόνο ενίσχυση της εκδήλωσης, αλλά και μια συμβολική πράξη στήριξης προς όσους έχουν ανάγκη.

Σε μια εποχή που η κοινωνική συνοχή και η αλληλοβοήθεια αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, η Σπάρτη στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα: όταν ο αθλητισμός συναντά την προσφορά, η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή της κοινωνίας.

Ραντεβού λοιπόν στις 22 Ιουνίου 2026, στις 17:45, στο Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας. Γιατί αυτή τη φορά, το πιο σημαντικό γκολ θα σημειωθεί στην καρδιά όλων μας.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα