Ο «Σκορπιός»… τσιμπάει για την ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Η δική σας είδηση

Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 07:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «Σκορπιός»… τσιμπάει για την ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Από αναγνώστη του «Λακωνικού Τύπου», που υπογράφει με το ψευδώνυμο «Σκορπιός», λάβαμε την παρακάτω επιστολή, η οποία αναφέρεται στην επικινδυνότητα της Εθνικής οδού Σπάρτης-Γυθείου:

«Κύριοι ΑΡΜΟΔΙΟΙ τοπικοί και κρατικοί άρχοντες του νομού μας.

Κάνετε καταμέτρηση των εικονοστασίων σκοτωμένων και τραυματισμένων συνανθρώπων μας, και γενικότερα τροχαίων μικρομεγάλων με μικροτραυματισμούς και υλικές ζημίες τροχοφόρων της Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου.

Είναι Ε.Ο. αυτή για εκατοντάδες τροχοφόρα οχήματα, όταν τεράστια οχήματα λεωφορεία (του ΚΤΕΛ και εκδρομικά) φορτηγά και νταλίκες συναντώνται και σχεδόν ξυστά διέρχονται το ένα το άλλο με μύριους κινδύνους;

Η προσπέραση φοβερά επικίνδυνη ακόμα και για επιβατικά. Οδικό δίκτυο χωριού είναι αυτό με τις δεκάδες κλειστές και λίαν επικίνδυνες στροφούλες το στενό οδόστρωμα, και μάλιστα σε επίπεδο έδαφος.

Βελτιώσατε την Ε.Ο. προς Μονεμβάσια και από Γύθειο προς χωριά της Ανατ. Μάνης. Μπράβο σας…

Για την Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου που αναφέρομαι τί έχετε κάνει κύριοι τοπικοί παράγοντες;… ΤΙΠΟΤΑ…

Θα σας υπενθυμίσω την πριν από δεκαετίες παράκαμψη των στροφών του Λιαδή και την… Χούντα. Το μοναδικό μεγάλο έργο της Ε.Ο. Επιβάλλεται νέα χάραξη δρόμου πολλών σημείων, αποφυγή κατοικημένων περιοχών, και είσοδο στην πόλη του Γυθείου από τη Σεληνίτσα, (όπως είχε αποφανθεί ο προ ετών υπουργός Δημοσίων Έργων κος ΣΟΥΦΛΙΑΣ σε επίσκεψή του στο Γύθειο) με φόντο την πόλη-το λιμάνι, και όχι το νεκροταφείο.

Κύριοι αρμόδιοι: συνδέστε οδικά τις δύο πανέμορφες πόλεις το Γύθειο με την Σπάρτη, όπως τους αξίζει.

Έχουν τόσα πολλά και θαυμάσια αξιοθέατα για τον ξένο επισκέπτη: τόσο στην Σπάρτη όσο πολλά περισσότερα στην Ανατ. Μάνη.

Κύριοι βουλευτές του Νομού μας (για τετραετίες) δεν είναι μόνο η καρέκλα που έχετε εδραιωθεί, οι επισκέψεις σας σε κοινωνικά δρώμενα του νομού, νοσοκομεία και εθνικές παρελάσεις.

Επιτελέστε έργα στο Νομό… δραστηριοποιηθείτε… Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στον αείμνηστο ΔΗΜ. ΔΑΒΑΚΗ και ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ τους ευγνωμονούμε. Τεράστια η προσφορά των.

Τα σέβη μου
Σκορπιός»

Φωτο από google maps

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti